domingo, 8 de julio de 2012

FOTOS DE HELSINKI

Päänähtävyydet Helsingissä


On sanomattakin selvää, että pääkaupungistä löytyy runsain mitoin näkemistä, tekemistä ja kokemistä.Helsingin suosituimista nähtävyyksiä ja kohteita vuodesta toiseen.

Helsinki es conocida como la hija del Báltico y su puerto se considera como su corazón de la capital de Finlandia. Es una ciudad grande, con calles que se intercalan con jardines, y unas de las capitales más modernas y vanguardistas de Europa.










Kaivopuisto



Yhdeksi Helsingin symboleista muodostunut Stockmann (Aleksanterinkatu 52) on Pohjoismaiden suurin tavaratalo.




Kaivopuisto


Tuomiokirkko, Helsinki

Carl Ludwig Engel ja Ernst Bernhard LohrmannKirkko rakennettiin vuosina 1830–1852. uomiokirkko on Helsingin hiippakunnan pääkirkko. Lähiseudun asukkaiden lisäksi sitä käyttävät sekä Helsingin yliopisto sekä muut korkeakoulut. Kirkossa pidetään myös valtiopäivien avajais- ja päätösjumalanpalvelukset sekä itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus-

La Catedral de Helsinki,es una catedral evángelica luterana  localizada en el centro de Helsinki, Finlandia. La iglesia fue construida como tributo al Gran Duque, Nicolas 1, el zar de Rusia y hasta la independencia de Finlandia en 1917, se llamó Iglesia de San Nicólas. 


 

Pihlajasaari, Helsinki

En Töölö, Helsinki. Tomando sol

SIBELIUS, HELSINKI
Sibeliuksen puistossa on maailmankuulun säveltäjän Jean Sibeliuksen (1865-1957) muistomerkki, Eila Hiltusen käsialaa vuodelta 1967. Sibeliusmonumentti paljastettiin 7. syyskuuta 1967. Urkupillistön muotoon sommiteltu muistomerkki on hitsattu teräksestä; säveltäjän näköismuotokuva on siitä erillään viereisen kallion kupeessa. Sibeliusmonumentti on Helsingin suosituimpia veistoksia ja tunnetuimpia matkailunähtävyyksiä. Teoksen mitat ovat: korkeus 8,5m; pituus 10,5m ja syvyys 6,5 metriä; putkia siinä on yli 600kpl ja teos painaa 24 tonnia. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario